Walvin


Wie ben ik?


Laat ik me even voorstellen. Mijn naam is Walter van Es. Na jarenlang als (senior)financieel adviseur te hebben gewerkt voor een grote financiële organisatie, als zelfstandige bij een makelaardij & en assurantiekantoor, heb ik per 2008 besloten om onder eigen vlag verder te gaan.

Ik heb deze keuze gemaakt omdat ik uitermate flexibel wil zijn en zo een optimaal persoonlijk contact met de klant kan nastreven. Hierbij zijn openheid, eerlijkheid en een motiverend advies voor mij erg belangrijk. Uiteraard ben ik gecertificeerd volgens de nieuwste wetgeving op financieel adviesgebied. Met de wettelijke verplichting van permanente educatie, betekent dit voor u een up-to-date kennisniveau van de branche. Mijn expertise richt zich met name op: hypotheken, onroerend goed financieringen, verzekeringen voor particulieren èn het MKB en financiële consultancy.

Misschien heeft u momenteel geen directe financiele vragen, maar kent u iemand in uw omgeving voor wie dat wel geldt! Voor uw doorverwijzing kan een prachtig geschenk klaarliggen.

Heeft u vragen? Bel of mail mij gerust voor een afspraak. Ik ben u dan graag van dienst!